Политика за Испорака

 

Политиката за испорака се однесува само за оние производи кои се нарачани преку онлајн продавницата www.pletenka.mk.

Производите кои ги нарачувате ќе Ви бидат доставени на адресата која ја имате наведено, заедно со испратница и фактура во рок од 3-7 работни дена по извршената online нарачка.

-Трошоците за испорака изнесуваат  120,00 денари за цела територија на Република Македонија.

Доколку производот не може да Ви биде испорачан согласно барањата од наша причина, ќе бидете контактирани со користење на оние податоци кои сте ги навеле како Ваши на нашиот сајт.

За сите прашања поврзани во врска со испораката или можни проблеми со истата можете директно да не контактирате на е-маил:

pletenka.ideal@gmail.com или контакт телефон: +389 75 406 518

 

Сите измени поврзани со испораката ќе бидат јавно објавени преку измена на оваа Политика за испорака.

  1. Со курир
  2. 075 406 518 , локација  Бул Асном бр156 Аеродром – Скопје

https://www.facebook.com/Pletenka.Ideal/?ref=settings

0
    0
    Вашата кошничка
    Вашата кошничка е празнаВрати се во продажба