O’Herbal Балсам за волумен на косата – 500 ml

690.00ден

Висока концентрација на активни природни состојки за беспрекорна нега на Вашата коса!
Код: 84311
Производител: Elfa Pharm

Опис

Содржи екстракт од арника, кератин и млечни протеини. Ја зацврстува тенката коса, зголемувајќи го нејзиниот волумен и еластичност и ја прави полесна за расчешлување. Не содржи силикони и вештачки бои.

18- годишното научно истражување и развојна дејност ни овозможија да создадеме формули за максимално искористување на богатствата од растенијата

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “O’Herbal Балсам за волумен на косата – 500 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.
0