O’Herbal Балсам за бојадисана коса – 500 ml

690.00ден

Висока концентрација на активни природни состојки за беспрекорна нега на Вашата коса!
Код: 84310
Производител: Elfa Pharm

Опис

Содржи екстракт од мајчина душица, маслиново масло, кератин и млечна киселина. Го олеснува расчешлувањето на косата, ја задржува бојата и и дава природен сјај. Не содржи силикони и вештачки бои.

18- годишното научно истражување и развојна дејност ни овозможија да создадеме формули за максимално искористување на богатствата од растенијата

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “O’Herbal Балсам за бојадисана коса – 500 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.
0