Magnetix Power декоративен елемент четирилисна детелина за магнетно срце

1,170.00ден

Нерѓосувачки челик /Циркон/вештачки камења
SKU: 2154
Производител: Magnetix

Опис

Нерѓосувачки челик /Циркон/вештачки камења
SKU: 2154
Производител: Magnetix
Достава:
Вашата нарачка, ќе биде испорачана во рок од 2-5 работни дена за 130 ден, до адресата која ја имете наведено. Пред доставата ќе бидете контактирани за да потврдите во кој период од денот сакате да се изврши доставата.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnetix Power декоративен елемент четирилисна детелина за магнетно срце”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.
0