Dr.Sante Регенеративен спреј за коса со макадамија – 150 ml

310.00ден

За регенерирање и заштита на слабата и оштетена коса!
Код: 84404
Производител: Elfa Pharm

Опис

Серијата за коса со макадамија ги опфаќа уникатните, регенеративни и заштитни својства на маслото одмакадамија. Тоа е богато со масни киселини кои што ја измазнуваат косата и продираат длабоко во влакното, обновувајќи го неговиот липиден слој. Маслата од монои и моринга ја покриваат косата со невидлив слој, кој што ја заштитува од штетното влијание на околината. Кератинот е основен градбен елемент на косата, кој што стигнува до деловите што имаат потреба од дополнително закрепнување и на тој  начин ја спречува кршливоста и разделувањето на врвовите на косата. Помага да се задржи влагата во косата. Протеините од соја ја потхрануваат косата и ја прават сјајна. Пченичните протеини ја намалуваат кршливоста на влакното за над 80%.

Спрејот содржи масло од макадамија, кератин, масла од монои и моринга. Формулата го потпомага обновувањето на структурата на косата, и и дава здрав изглед. По нанесувањето, косата станува еластична и изгледа природно. Не содржи парабени и бои.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dr.Sante Регенеративен спреј за коса со макадамија – 150 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.
0