ЗА НАС

Ние сме фирма која работи успешно од 2011 год, во соработка со Македонскиот бренд  ideal .

Со кој нудиме производи со првокласен квалитет на чешлан памук, ликра кој со својата мекост дава комплетна удобност , достапни во повеќе нијанси и големини .

Плетенка застапува продажба на повеќе видови фирми кои продаваат  текстил , трикотажа , долен веш и др.

Која исто така пред се ви нуди квалитет и гаранција за производот .

 

On Sat, Dec 15, 2018 at 12:45 AM rapanzel dooel <rapanzeldooel@gmail.com> wrote:

2 Оваа политика за враќање односно замена на производ се однесува  само за оние производи кои се нарачани и платени од страна на купувачите, преку онлајн продавницата  www.pletenka.mk, и истата ги опфаќа следните услови:

– Купувачот има право да испрати барање за враќање/замена на производот во рок од 3 дена по приемот на производот;
– Барањето за враќање на производот испратете го на е-маил адреса pletenka-ideal@gmail.com

или контактирајте не на тел. бр. +389 75 406 518 каде ќе ви дадеме повеќе инструкции околу процесот на враќање на производот;
– Производот може да се врати во горе наведениот рок, заедно со приложената фактура и испратница;
– Производот кој се заменува или враќа неоштетен и некористен ни го испраќате преку Курир, на свој трошок;
– Сумата на производот кој се враќа, ќе бидете вратена според начинот на кој имате платено, која купувачот ја наведил во барањето за враќање на производ.

www.pletenka.mk  има право да ја менува Политиката за враќање на производ. Сите ревизии или промени ќе стапат на сила веднаш со нивното објавување.
За било какви дополнителни прашања во врска со враќањето на производ ве молиме контактирајте не.

0
    0
    Вашата кошничка
    Вашата кошничка е празнаВрати се во продажба