Како да купам?

Одберете една од понудените опции за одбраниот производ и кликнете на копчето „Во кошничка“.

Доколку сакате да продолжите со купување, кликнете на копчето „Продолжи со купување“.

Со кликање на копчето „Види кошничка“ ќе ги видите сите ваши додадени производи во кошничка.

За да продолжите со нарачката, кликнете на копчето „Нарачај“.

Пополнете ги полињата со ваши податоци и кликнете на копчето „Изврши плаќање“ за да ја комплетирате вашата нарачка.

0
    0
    Вашата кошничка
    Вашата кошничка е празнаВрати се во продажба